Jesse Lisser

Jesse Lisser
Junior Software Developer

"Onmogelijk? Nee, hoogstens uitdagend."

Sinds 2015 ontwikkel ik software voor Devoon. Mijn taken als ontwikkelaar omvatten onder andere: het ontwerpen en ontwikkelen van modules en koppelingen in NEXTassyst en het onderhouden en stroomlijnen van de ontwikkelinfrastructuur binnen Devoon. Daarnaast lever ik algemene technische support en los ik bugs up. 

Ik probeer mijn code altijd zo duidelijk en precies mogelijk te maken, zodat er geen twijfel kan zijn over wat het doet. Dit vergt een bepaalde discipline om niet altijd voor de snelste, kortste weg te kiezen, maar soms is het nodig om verder te kijken, om het juiste voor de lange termijn te kiezen.

Zaken die mij uitdagen zijn onder andere: lastige bugs, systeemintegratie zoals data synchronisatie of applicatie architectuur. Met deze problemen kan ik echt mijn ei kwijt, omdat ik daarmee de diepte in kan gaan.

Naast werk ben ik sinds kort op de tennisbaan te vinden, om naast het werken met het brein ook lichamelijk bezig te zijn. Ik kook daarnaast regelmatig zelf en ben een groot van fantasy/sci-fi boeken en tv-series (Dr Who, Star Wars, etc :) ).