NEXTcontroller

Met een volledige analyse van uren, omzet, gemiddeld gerealiseerde tarieven, kostprijs, prestaties van medewerkers en onderhanden werk kunt u voor uw organisatie de juiste beslissingen nemen. Om u hiertoe in staat te stellen biedt Devoon de NEXTcontroller aan. 

Hoe werkt het?
De NEXTcontroller combineert de data uit NEXTassyst met de data uit AFAS Profit of elke andere gegevensbron. Door het combineren van deze data krijgt u als notaris een volledig en goed beeld van uw kantoor. 

Rapportages
Door heldere, interactieve rapportages en grafieken in Microsoft Excel heeft u de mogelijkheid om ongelooflijk veel managementinformatie uit NEXTassyst en AFAS Profit te halen. Op basis van de juiste informatie kunt u knelpunten binnen de organisatie vaststellen en waar nodig bijsturen. Op die manier kan uw kantoor efficiënter en winstgevender gemaakt worden.

Wat kost het? 
Voor het gebruik van de NEXTcontroller betaalt u voor gebruiksrecht, onderhoud en support per maand € 25,44.

Meer weten? 
Wilt u gebruik maken van de NEXTcontroller of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Martin (06 1472 6397 of martin@devoon.nl) of Boi (06 1448 3039 of boi@devoon.nl).